Referenties

Claudia heeft me goed geholpen bij de VSO die ik met mijn werkgever heb gesloten. Niet alleen op een professionele manier vanuit haar juridische kennis maar ook op een warme, menselijke manier. Stoppen bij je werkgever is een vaak een stressvolle situatie. Ze heeft gezorgd dat dit zo beperkt mogelijk was. Door alles goed en tot in de details goed af te spreken en steeds aan me uit te leggen en met me door te nemen ging dat proces een stuk gemakkelijker. Naast rekening te houden met het juridische en zakelijk aspect, keek ze ook naar de gehele situatie, dus ook mijn privé omstandigheden. Mooi hoe Claudia het zakelijke en juridische om een warme en menselijke manier benadert.

Kordaat, vriendelijk, rustig, geïnteresseerd, behulpzaam, helder en integer. Dat is hoe ik Claudia als juridisch vertegenwoordiger heb ervaren. Al bij het eerste (vrijblijvende) gesprek was zij bereid en enthousiast om een heldere uitleg te geven over mijn juridische kwestie. Dat gaf al snel vertrouwen. Claudia heeft mij bij het hele traject betrokken door telkens uitleg te geven bij elke stap, waarbij zij mijn wensen niet uit het oog verloor. Ik kon op elk moment vragen stellen en voelde mij als cliënt gehoord en goed geïnformeerd. Mijn kwestie is efficiënt en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Claudia is een advocaat die verstand van zaken heeft, is duidelijk, betrouwbaar, en daarbij heeft ze een luisterend oor waarbij ze mij als client uitermate goed geholpen heeft.
Ze weet duidelijk hoofd- en bijzaken te onderscheiden,  want vaak komt er (té) veel ter sprake  waarbij zij de essentie er uit haalt.
Claudia koppelt haar informatie, van derden, snel én volledig terug waardoor er ook snel gehandeld kan worden.
Kortom, Claudia Thomas is echt een aanrader voor mensen die een goede eerlijke én prettige advocaat nodig hebben.

Advocaat Claudia Tomas heeft mij op deskundige en persoonlijke wijze bijgestaan in een arbeidsconflict. Ondanks de moeilijke communicatie met mijn werkgever, heeft Claudia onvermoeibaar volgehouden en mijn ontslag op juiste wijze geregeld. Naast afspraken over doorbetaling van salaris was het belangrijkste dat ik mij gesteund voelde. Hierdoor kreeg ik meer

rust: deze advocaat werkt beter dan een kalmeringsmiddel. Claudia, heel erg bedankt!

Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzet en dienstverlening.

Ik heb je leren kennen zoals onderstaand omschreven

Ik heb deze advocaat ervaren als een zeer

Correcte 

Luisterende

Accurate

Uiterst zorgvuldige

Discrete

Inventieve en

Aardige wetgeleerde

 

Claudia, Heel erg bedankt voor je hulp, je eerlijkheid, het meedenken en openheid van zaken. Ik heb door je duidelijke uitleg en kritische vragen een  weloverwogen keuze kunnen maken. Ik kreeg het gevoel dat je goed naar mijn verhaal luisterde en vond je persoonlijke benadering erg prettig. Bedankt.

Claudia heeft niets voor niets ‘ziel en zakelijkheid’ als motto. Twee treffende woorden. Ik vond het erg prettig om met haar ‘samen te werken’; ze is een fijn mens én houdt continu het vooraf bepaalde doel voor ogen. Ze laat zich niet afleiden en zorgt daardoor voor reële verwachtingen tijdens het hele proces. Ze denkt in oplossingen, maar juist ook in manieren om daar te komen. Dit alles leidde in mijn geval tot een mooie uitkomst!

Ik Heb Claudia Tomas leren kenen via mijn partner.

Ik heb haar betrokkenheid bij het behandelen van mijn dossier erg gewaardeerd, daarbij heb ik ervaren dat ze een vakvrouw is maar vooral iemand die een mensen mens is.

In een paar gesprekken weet ze je gerust te stellen en je te begeleiden in het hele project.

Alles is naar tevredenheid afgehandeld.

Voor ieder die haar nodig heeft een aanrader!

 

Ms. Claudia Tomas represented me during the negotiations with my former employer, and she always acted in a very diligent way. Most of all, I appreciated her honesty, always exposing the situation and alternatives very clearly, and recommending the best option for me. She had no problems on recommending me to consult other experts when something was out of her field of expertise, offering to act as intermediary to coordinate things as well. To summarize, she looked for solutions and made things work.

 

Claudia bedankt!

Je hebt me vreselijk goed geholpen ook mentaal.

Goede adviezen wat een vakvrouw ben jij.

Hoop het niet- maar zal je de volgende keer zeker weer benaderen

en tevens aanraden bij anderen!

Kort maar krachtig: we zijn zeer tevreden over je werk, zeer meegaand en je biedt een goed luisterend oor.

Hartstikke bedankt dat je ons geholpen hebt, Claudia! (als we je nodig hebben weten we je te vinden ? )

Claudia bedankt voor de prettige wijze waarop je mij begeleid hebt in het traject richting een vaststellingsovereenkomst. Je pragmatische, heldere uiteenzetting van de mogelijkheden en risico’s, zowel op schrift als in direct contact, hebben mij het vertrouwen en rust gegeven de juiste keuzes te maken. Op je site staat het al eerder geschreven, maar sluit me daar graag bij aan: ik hoop niet op een volgende keer, maar wanneer die komt, kom ik weer naar jou.(werknemer)

Ik vond het heel prettig dat ik zekerheid kreeg in een tijd vol stress, terwijl ik toch zelf de regie in handen hield. (werknemer)

Vanaf het eerst moment voelt het contact met Claudia vertrouwd en prettig aan. Ze laat blijken dat ze kennis van zaken heeft en ze onderscheid zich door zich in te leven in mij en hoe ik het arbeidsconflict graag opgelost zou zien. Ze is realistisch, helder en duidelijk in woord en geschrift en geeft al haar energie aan een passende afloop. Of je nu het onderste uit de kan wilt halen of een goede middenweg zoekt, Claudia zet haar deskundigheid en expertise in om het beoogde doel te bereiken. 

Niet geheel onbelangrijk; haar uurtarief is zeer gunstig en de locatie van haar kantoor heeft geen decadentie waar je u tegen zegt, maar is lekker anoniem. Dank je wel, Claudia, dat je me bij hebt gestaan, juridisch en mentaal.

Rood Advocatuur in de persoon van Claudia Tomas heeft mij bijgestaan in een arbeidsrecht zaak om te komen tot een vaststellingsovereenkomst. Claudia heeft hierbij laten zien dat ze snel, kundig en doortastend is. Daarnaast raad ik Rood Advocatuur aan vanwege het “fair” zakendoen, dit is uniek voor de insteek van zakendoen en verschilt werkelijk met enig ander advocaten kantoor. (werknemer)

Nogmaals ontzettend bedankt voor je goede zorgen. Met de juiste toon en tact stond je mij bij. Je nam de tijd en straalde rust, deskundigheid en ervaring uit. Precies wat ik nodig had. (werknemer)

Bij deze wil ik je bedanken voor de fijne begeleiding die ik mocht krijgen n.a.v. een arbeidsconflict met  mijn werkgever.  Het eerste contact met jou voelde al meteen goed en gaf mij het vertrouwen dat ik in goede handen was . Je hebt een luisterend oor voor de achtergrond van een cliënt en je bent in staat dat te combineren met de zakelijke kant van je beroep. Ik vind dat knap en wil je hiermee complimenteren. Het resultaat mag er zijn en ik ben ook heel tevreden over de nazorg die er achter aan kwam.

Heel hartelijk bedankt voor de goede en fijne samenwerking en ik wens je veel succes in de toekomst! (werknemer)

Hoewel zaken waarbij de inzet van een advocaat nodig is nooit leuk zijn denk ik, vreemd genoeg, toch met een zeker plezier terug aan mijn eigen ontslagprocedure. Het eerste gesprek met Claudia voelde goed. Vanaf dat moment heeft zij mij op een open, pragmatische en zeer toegankelijke wijze voorzien van juridisch advies. Doordat het voelde als een samenwerking, waarbij Claudia mij hielp om meer zelf de regie te nemen, kwam ik sterker uit de procedure dan dat ik er in ging.  En dat ook nog met een prima inhoudelijk resultaat.

 Claudia is inhoudelijk sterk, werkt snel, aandachtig en doelgericht, maar weet daarnaast dat het uiteindelijk allemaal draait om vertrouwen. Het vertrouwen dat je als cliënt wilt hebben in de mate waarin jouw zaak aandacht krijgt en er maatwerk wordt geleverd door je advocaat. Mijn vertrouwen heeft Claudia dubbel en dwars verdiend. Kortom, als ik of iemand anders in mijn omgeving nog eens een advocaat nodig heeft zal ik ze zeker adviseren om met ROOD advocatuur te bellen. (arbeidsrecht – werknemer)

Ik wil je bedanken voor de fijne hulp die je hebt geboden in de lastige fase waarin het er om ging spannen. De taal en teksten die bij een ontslagprocedure lijken te horen, grijpen aan. Het is daarom heel prettig te kunnen vertrouwen op de inzet van iemand die daar niet emotioneel bij betrokken is. Jouw duidelijke taal en nuchtere kijk op de zaak hebben mij geholpen.

Ik ben tevreden met het behaalde resultaat. En heb vertrouwen in een mooie toekomst. De weg ligt open om nieuwe dingen op te pakken.

Nogmaals bedankt! (arbeidsrecht – werknemer)

Rechtszaken dan wel procedures zijn nooit een genoegen voor de daarbij betrokken partijen. Voor mij was het na kennismaking toch een geruststelling dat U voor mij als advocaat en tevens raadsvrouwe  wilde optreden. Het vertrouwen in U werd niet beschaamd.

Als partij zijnde was ik soms geneigd emotioneel te reageren. Terecht moest U mij wel eens op andere gedachten brengen. U deed dat nooit krenkend maar op doordachte wijze en met begrip betreffende mijn standpunt. U bespaarde mij onnodige kosten.

Met Uw honorarium bent U van te voren duidelijk en niet te rangschikken bij de categorie dure advocaten. (particulier)

Als je als werknemer in een situatie van dreigend ontslag terecht komt, ben je onvoldoende onderlegd in de materie om zelf alle consequenties te overzien. De betrokken werkwijze van Rood Advocatuur, in de persoon van Claudia Tomas, heeft voor mij in dit moeilijke traject veel betekend; door haar open, respectvolle wijze van communiceren en het expliciet benoemen van kansen, risico’s en mogelijke gevolgen, bood zij mij het overzicht om zelf mijn grenzen te bepalen en gefundeerde keuzes te maken. Vervolgens heeft zij zich sterk gemaakt om tot een voor mij acceptabele overeenkomst te komen en ziet ze nauwgezet toe op een correcte afhandeling. Dank! (arbeidsrecht – werknemer)

Ik ben erg blij dat ik ervoor gekozen heb mijn ontslagzaak te laten behartigen door Rood Advocatuur. Claudia combineert haar juridische expertise met een gezonde dosis vechtlust, onder de realiteit uit het oog te verliezen. Dat heeft er in mijn geval toe geleid dat mijn werkgever en ik in redelijke harmonie tot een goede overeenkomst zijn gekomen. Door haar warme aandacht voor de mens achter de zaak maakt Claudia de ondertitel ‘met ziel en zakelijkheid’helemaal waar! (arbeidsrecht – werknemer)

Alsnog bedankt voor de bewezen diensten, ik heb je als mijn advocaat ervaren als een betrokken en proactieve vakvrouw. In mijn geval bijgestaan in een zaak arbeidsrecht, waar de stichting waar ik werkzaam was via een reorganistie mij en een aantal andere collega’s boventallig hebben verklaard. De adviezen en assistentie bij de onderhandeling rond de gouden handdruk heb je uitstekend gedaan. Ik kon een vergelijking maken met collega’s die het via een rechtsbijstandsverzekeraar hebben aangepakt of via de vakband en ik ben ervan overtuigd dat ik de beste weg heb gekozen. (arbeidsrecht – werknemer)

Het onderhoud met jou heb ik als prettig ervaren, voelde me meteen op m’n gemak bij je. Je begon te praten over het arbeidsrecht en legde alles haarfijn en duidelijk uit. Ook de mail die je daarna stuurde vond ik prettig omdat niet alles blijft hangen in een gesprek.  Kordaat en toegankelijk vind ik je en ik denk dat je je mannetje wel staat in moeilijke zaken. Je komt over als iemand die niet over zich laat lopen. De naam ROOD past ook goed bij je. (arbeidsrecht – werknemer)

Rood Advocatuur heeft mij, werkgever, tegen een zeer betaalbaar tarief, juridisch gedegen en voortvarend bijgestaan bij een arbeidsrechtelijk geschil tussen mij en een medewerker van mij. Altijd zeer goed bereikbaar heeft mr. C. Tomas zich vanaf dag 1 zakelijk in de schriftelijke communicatie tussen mij en medewerker gemengd temeer ook daar medewerker zich juridisch liet bijstaan. Mr. C. Tomas is schriftelijk en taalkundig zeer goed onderlegd. Door in de correspondentie met haar arbeidsrechtelijke expertise de vinger op een aantal plekken te leggen ging de zaak snel aan het rollen. Mr. C. Tomas zoekt naar praktische oplossingen. Zonder direct het achterste van haar tong te laten zien heeft Mr. C. Tomas deze juridisch inhoudelijk en vooral ook zakelijk beoordeeld en een aantal relevante wijzigingen doorgegeven. Vervolgens ondertekenden beide partijen de overeenkomst. Totale doorlooptijd van deze kwestie bedroeg iets minder dan anderhalve maand. Ik ben hier dus heel tevreden over. Hartelijk bedankt mevrouw Tomas! Ik hoop niet dat er een volgende keer komt maar komt die dan wend ik mij wederom tot u. (arbeidsrecht – werkgever)