Familierecht

Als u gaat scheiden moeten er vaak op korte termijn veel zaken uitgezocht en geregeld worden. Ook moeten er vele beslissingen genomen worden. Dat is lastig, zeker als de emoties hoog oplopen. Bovendien hebben de keuzes die u nu maakt op het gebied van kinder- en partneralimentatie verstrekkende gevolgen, voor nu, maar ook zeker voor uw toekomst. Rood Advocatuur staat u hierin terzijde.

Rood Advocatuur zoekt de zaken samen met u uit, begeleidt en adviseert u bij het maken van de vele beslissingen en Rood Advocatuur waakt voor uw belangen.

Het eerste telefonische gesprek met Rood Advocatuur is kosteloos. U moet immers eerst de kans hebben om het kantoor en de behandelend advocaat te leren kennen. Pas dan kunt u bepalen of u uw zaak bij Rood Advocatuur wenst neer te leggen.

U kunt Rood Advocatuur overigens niet alleen inschakelen in geval van echtscheiding. U kunt ook terecht bij Rood Advocatuur voor zaken over de kinder- en/of partneralimentatie, zaken over gezag en omgang en allerhande andere zaken die het familierecht raken.

Bent u benieuwd naar ervaringen van eerdere klanten? klik dan hier.